streda 1. júna 2016

Iris

Rastie mi v záhrade v poriadne veľkom trse a keď kvety rozkvitnú je to pastva pre oči. Vo váze vydržia pomerne dlho, pretože jednotlivé kvety postupne rozkvitajú a tie odkvitnuté jednoducho odstránim.
Krásne počasie mi už umožňuje raňajky na terase a väčšinou mávam takúto milú spoločnosť. 
Bordový krík je na konci našej záhrady. Bohužiaľ tam o chvíľu bude stáť plot a ja o tento pohľad prídem.

 Pekný deň
Andrea

www.revedevivre.sk

www.revedevivre.cz



5 komentárov:

  1. biele kosatce sú krásne....mala som modré - tie drobnokveté, ale nepresťahovala som si ich...a výhľad parádny.....mali sme aj my...ploty bohužiaľ sú nutné zlo...ale viem si predstaviť žiť bez nich...v spoločnosti tých správnych ľudí..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to je nádherně něžná barva:))....já mám jen klasiku - modré, ale taky krásné, Eva

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kengura :DDD taká momentka super ze mi to pripadá ako kengura a tie irisy sú nadherne práve som písala o záhrade ze potrebujem viac farieb práve zlte kosatce alebo tie tvoje irisy by boli skvele cau e.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Andrejko, irisy máš krásné! A ten snídaňový společník...zase tolik nelituj, kamarádce chodil na zahradu srnec, nakonec se ochočil tak, že jí zničil celou květinou zahrádku - moc mu chutnaly jiřiny :o)
    Přeji hezký večer, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Andrejko Irisy i venkovní snídani závidím, snad příští rok přibude víc květin a terasa i u nás konečně. Moc se mi líbí bílozlatý polštářek! Děkuji za návštěvy u mě a přeji krásný víkend :-*

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za návštevu blogu a za Váš komentár.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...