Keď robím Pavlovu tortu, vždy rozmýšľam čo so žĺtkami. Ak je čas upečiem linecké alebo nanútim manželovi praženicu s pridaným množstvom žĺtkov. Výborný nápad na ich zužitkovanie mala MONIKA. Sezóna jahôd sa u nás pomaly chýli ku koncu, ale ešte stále oberáme.
Takže, ide sa robiť jahodová zmrzlina.
Recept písať nebudem, je to veľmi jednoduché a nájdete ho NA KOPEČKU.
Prajem Vám krásny slnečný víkend a ďakujem za návštevu.
Andrea
Andrejko,
OdpovedaťOdstrániťtak to musí být dobrota.
Zmrzlinu tu já můžu.
Jahody jsem letos ještě neměla ..
mám vycházku až odpoledne a to na trhu už nemají.
pěkný víkendík přeji .. Denisa ♥
Mňam, hned bych si nabídla, vypadá úžasně!
OdpovedaťOdstrániťAndrejko, měj hezkou sobotu! Helena
Jé já jsem jahodová i zmrzlinová, dla bych si hned! I ta buchta je úžasná, jsem prostě beznadějně na sladké :-D. Moc lákavé fotky Andrejko! Krásné pondělí a pusu z Čech :-*
OdpovedaťOdstrániť