sobota 12. januára 2013

Závan rozkvitnutých trvaliek

Ja viem, jar je ešte poriadne ďaleko, ale aj Vianoce boli prednedávnom ďaleko a už sú za nami. Okrem toho, že som mala včera veľkú radosť z balíčka od Marušky, v ten deň som si v meste kúpila nádherné mini zvončeky. Musím priznať, že som im tentokrát dala prednosť pred prvosienkami.
A ešte nesmiem zabudnúť na nákup v Jysku. Deniska v pondelok predstavila svoju novú spolubývajúcu a mne sa veľmi páčila. Dúfala som, že ma v Jysku počká. A čakala. Tak som si zobrala hneď dve, aby im nebolo smutno. Hovorím o poduškách s nádhernou veveričkou. Majú ich vo výpredaji za 5 Eur aj s výplňou. Veverička sa páči aj Sivkovi, spal pri nej asi dve hodiny. 
Do oka mi v Jysku padli aj mini budíky. Sú úchvatné.
Z toľkej radosti som sa včera po uverejnení vyžrebovanej výherkyne zabudla všetkým poďakovať za účasť v novoročnej súťaži a budeme spolu skúšať šťastie určite niekedy nabudúce.

Pekný víkend
Andrea

27 komentárov:

  1. Andrejko,jak tak koukám veverka je všude populární:-)...mě se taky tak moc líbí,ale už ty polštářky pomalu nemáme kam dávat:-)))...měj se krásně papa K.♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Klárka, u nás je to tiež tak, mohla by som si otvoriť aj obchod s poduškami alebo spraviť garážový výpredaj. Ale keď ja potrebujem zmenu. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Andrejko, krásné ... ta kvítka jsou úžasná v tomto zimním čase.
    Hezký víkend ... Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Andris drahá moja, vďaka Ti za tip. Film Nedotknutelní jsem viděla. Je úchvatný:-D! Prďácké nákupy:o). Kytičky voní háž k nám domů. Jak já se těším na jaro!!! Peknučký víkendík plný úsměvu a pohodičky. Bosk Míša

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Andrejko, moc děkuji za návštěvy u mě:-) Zvonečky v bílých květináčích jsou nádherné!!! a dobře jsi v Jysku nakoupila, dnes jedeme kolem, tak se asi zastavím....přeji krásný víkend Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  6. veľmi krásne vecičky, kvetinky nemajú chybu :) a ten vankúšik je asi najrozkošnejší, aký som kedy videla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Andrejka tak tie vankuse su krasne a tie zvonceky v tych misach nemaju chybu a opat si to krasne naaranzovala...Nellie

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Andrejko, zvonečky jsou moc krásné, už jsi mne naladila na jaro :-) Krásný víkend, Alča

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zvončeky sú nádherné, v bielej som ich tuším ešte nevidela, alebo nenatrafila na ne ...
    Jysk niekedy tiež prekvapí, škoda, že máme vankúšov plný byt. Sivkovi sa možno snívalo o živej veveričke :-)
    J.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. No teda Andrejka, tie zvončeky sú úchvatné a presne sa hodia do tých krásnych misiek. Ale aj vankúšiky sú veľmi pekné:)
    mončika

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Strašne dobre mi robia Tvoje príspevky a tie úžasné fotky ... :)
    No a čo sa týka Marušky - funguje tzv. zákon príťažlivosti ... vo vašom
    prípade , že dobré priťahuje dobré ... ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Andrej,zrovinka dnes jsem byla ve meste ve svem oblibenem obchudku,no a tam na me totalne uz take dychlo jaro,spousty kvetoucich petrklicku a jinych kyticek na jaro,tak urcite neco v pristich dnech take pokoupim.Ty tve bile jsou moc krasne v nasich oblibenych miskach.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Andrejko, krásně si nakoupila.
    Teprve dnes jsem si přečetla tvůj minulý příspěvek. Maruška je úžasná dáma, chápu tvoje slzy. Jsem moc rád, že ji znám, i když jen virtuálně.
    Hezkou sobotu, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Verím že tvoj dobrý nákup ti spravil radosť, hlavne tie zvončeky sa mi veľmi páčia.
    Pekný večer prajem.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Andrejko, kytičky jsou krásné, je to něco trochu jiného a v těch mísách jim to moc sluší, hezký víkend,
    Marcela

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Nádherné zvonečky v úžasných porcelánových nádobách, Andrejko, určitě hezky voní. Už mi moc chybí jaro.
    Hezký sobotní večer Martina

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Andrejko, zvonečky jsou krásné, taky by se mi moc líbily...já chtěla primulky, ale v mém oblíbeném zahradnictví ještě nebyli, prý jim ještě nenakvetly, ale snad už brzy budou...tak jsem místo nich vzala taky jiné kytí a sluší jim to též:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Andrejko nádherné nákupy-polštářek už jsem obdivoala a obdivuji i nyní-je roztomilý!!A ty zvonečky jsou překrásné,měla jsem je kdysi ve fialkové,ale tyhle nemají chybičku!!

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Tie budiky su dokonale, Andrejka, to je nieco co som hladala uz velmi dlho, mam jedny po dedkovi a verne strazim ale nefunguju, kym fungovali nevedela som s mimi byt v jednej miestnosti, také boli hlučné ... Prosím Ťa ako tikaju, ... moc nahlas? My tu jysk nemame ... ale posla by som niekoho na nakupy ked pojde na sluzobku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Deniska, my ich máme v obývačke. Normálne ich nepočuť, ale keď všetko stíchne asi by si ich počula, ako hociktoré hodiny na baterku. Stáli niečo vyše 4 Eur a mali ich asi v štyroch farbách. Andrea


      Odstrániť
    2. Andrejka. Dakujem za info, ja som prave hladala tmave a jednoduche budiky, necakam ze budu uplne tiche ... tie nase bolo pocut aj pri dennom ruchu. Gabika.

      Odstrániť
  20. To prawda mamy piękne koty ;)
    A u Ciebie jak cudnie!
    Pozdrawiam

    OdpovedaťOdstrániť
  21. To prawda, mamy piękne koty!
    A u Ciebie jak cudnie!
    Pozdrawiam

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Jééééééééjda, tak to sú krásne zvončeky, je to také milé, jemné. Tak maličké a tak veľmi potešia. No a veverička nemá chybu. Zase si nás raz potešila..
    Pekný zasnežený deň.
    Ľubica

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Ahoj Andy, tak už vidím tvoji veverku :)))) Krásně ji to u vás sluší a kocourek je taky spokojený :)Budíček je pěkňučký. Já jsem si nedávno pořídila taky černý podobný budík, ale v Ikea a je určitě větší než ten tvůj. Pa,pa.

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Tie vankúšiky sú krásne! A na budíky mám slabosť, presne také sa mi páčia :) Inak normálne aj drnčia? :D

    http://sonska.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Veľmi sa mi páčia biele zvončeky v tých bielych miskách. Keď som misky videla v obchode, ani by mi nebolo napadlo, načo všetko sa dajú použiť. Škoda, že som si tento článok nevšimla skôr. Na jeho základe som hľadala obchod, v ktorom teraz tieto kvietky predávajú. Našla som, ale už bolo po funuse :-(

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za návštevu blogu a za Váš komentár.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...