štvrtok 6. decembra 2012

Šitie zo zbytkov, Vianočná výmena a Mikulášska giveaway

Keď som z pletenej vesty vystrihla oproti sebe dve Mikulášske pančuchy, v strede mi zostal zbytok zvláštneho tvaru a tak ma napadlo, že ho zošijem a spravím z neho vrecúško na Mikuláša pre moju maminu. Na koniec netypického tvaru som našila veľkú bielu rolničku. Mala som pocit, že mamina sa tešila viac vrecúšku ako jeho obsahu.
 Hore pri pleciach zostalo ešte na dve srdiečka.
 V rámci vianočnej výmenu, ktorú organizovala Janka som tvorila pre Soničku. Sonička nemá blog, tak som musela trochu sondovať.  Keďže už balík dostala, môžem Vám moje darčeky ukázať. Sonička po obdržaní balíka napísala, že sa jej darčeky páčili. Vyrobila som jej nástenku v starožitnom ráme, ktorý som natrela na bielo, s láskavým dovolením Martinky, som uháčkovala hviezdu na vankúš (Martinka mi poslala aj návod na hviezdu) a do kuchyne som Soničke uháčkovala tri srdiečka.
A ešte na záver by som Vás chcela upozorniť na Mikulášsku giveaway u Katky, ktorú spustila dnes na Mikuláša v rámci svojho 6. adventného okienka. Tak sa určite zapojte. Súťaží sa o krásnu knihu plnú inšpirácií.

Pekný deň
Andrea


15 komentárov:

  1. Andrejko, nádhera ..........."vrecůško" pro maminku se ti moc povedlo a ty dárky, pro Soničku, to je krása veliká .......jsi moc šikovná ..............Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Andrejka,je videt,ze ani zrnko nazmar,myslim,tvou latku,moc se me libi jak mas neutuchajici touhu stale neco tvorit a sit,i kdyz nechci,aby deti rychle rostli,takhle jsou uzasne,ale az to nastane,tesim se,az budu mit vic casu takto si pro radost tvorit jako ty.Vyrobky jsi udelala do vymeny opravdu vkusne a jemne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Katka, každá etapa nášho života má svoje čaro. Mne je zase ľúto, že už nemám menšie dieťa. Ale vnúčatá ešte nechcem, na to som ešte "mladá". Všetko pekne po poriadku. Andrea

      Odstrániť
  3. Andrejko to je krásna - ta tvoje "punčocha" se mi moc líbí a srdíčka jsou taky super. Dárky do vánoční výměny, nemají chybu.
    měj se krásně Věrka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tvar, netvar, vyšlo z toho nakoniec krásne vrecúško.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. WOooooow tak tie srdiečka sú úplne nádherné. Obdivujem Tvoje práce. Si šikula.
    Dovolila by som Ti odovzdať 11tkovú štafetu. Prosím mrkni na môj blog.
    Pekný dník
    Ľubica

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Andrejko, to je nádherná recyklace svetru! Ta srdíčka i pytlíček vypadají parádně! Smekám a tleskám!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. A málem bych zapomněla na výtvory do výměny - ta nástěnka je naprosto skvělá, i ostatní výrobky, určitě jsi udělala velkou radost!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. "závidím" Tvoju multifunkčnosť, krásne

    Silvia

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Andrejko, úžasné využití pletáže - věřím, že mamka měla velikánskou radost a i srdénka jsou krásná! Máš úžasné nápady, ráda se pokoukám ... Tvé dárečky do výměny jsou také supr - nástěnka je Tvoje specialitka, paráááda ... Krásný Advent, pa Maru

    OdpovedaťOdstrániť
  10. No toto je úúúžasné...tlieskam a páči sa mi veľmi :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Andrejko dáreček je krásný-jsi šikulka!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Andrejka...je to krásné šitíčko...máš to vše tak jemné a čisťounké...to se mi moc líbí. Posílám ti předvíkendové ♥, pa pa Martina

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Jarko, no to je taková paráda! Moc krásně jsi zužitkovala celý svetr a ty dárečky do výměny se Ti také moc moc povedly. Krásný den, L.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Andrejko, ta recyklace je naprosto perfektní, mamince se nedivím!
    A dárečky si vykouzlíla parádní!
    Měj hezký večer, pa Helena

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za návštevu blogu a za Váš komentár.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...