utorok 11. decembra 2012

Už to krásne voní

Vôňa pri pečení koláčikov dotvára tú skvelú a neopakovateľnú atmosféru Vianoc.Už aj my sme začali s pečením. Zatiaľ len linecké koláčiky, ale budú postupne aj ďalšie. Napriek tomu, že to dá trošku práce, na Vianoce pečiem rada.
Chcela by som sa Vám všetkým poďakovať za krásne a milé komentáre, ktorými ma obdarúvate pri mojich príspevkoch. Som za to veľmi vďačná. 
Prajem Vám všetkým krásny adventný čas a zo srdca ďakujem.
Pekný deň
Andrea

12 komentárov:

  1. Andrejko, voni voni a to az sem. Mas je krasne! Ja peceni moc nemusim, ale moje maminka ano - nastesti :o) Mej krasny den!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Andrejko,ty mas vse tak dokonale,i to vanocni cukrovi,takove ciste a uhledne,uplne jsi me naladila na cukrovi,mnam,u tebe je to vzdy tak vse hezke,krasny dukaz,ze i kdyz jedes vetsinou v jinem stylu,tak se me to mooooc libi,moc rada k tobe pravidelne chodim,preji take prenadherny cas svatecni.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Andrejka, mňa to čaká v sobotu. Si šikulka, krásne fotky.
    Pá Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Andrejka, vyzerajú úžasne a veľmi chutne... veľmi dobre sa mi na to pozerá, ako písala Kačenka, vše je tak čisté a uhladené. Nás čaká pečenie až tento víkend, akosi nie je na nič čas :( Prajem krásny predvianočný čas!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Andrejko, máš to krásné, takové jemňoučké fotky a určitě krásně voní!!
    Měj krásný den***
    Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Andrejko, máš cukroví k nakousnutí. A moc hezky nafoceno. Taky bych se do toho měla pustit, už mám dva dny těsto v lednici...Příjemný den! Adriana

    OdpovedaťOdstrániť
  7. mnam tak tie linecke kolieska vyzeraju skvelo, hned by som si dala :) ja som ich skusala velmi davno ale stale boli akosi tvrde, asi nemam dobry recept tak ich uz neskusam robievat. Mozno sa opat raz na ne odvazim. Pekny den, Nellie

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj Andrejka...máš krásné pečivo. Já už mám také z velké části hotovo, včera jsem dodělávala kokosky a musela jsem je rychle schovat, jinak by mi je ti moji andílci doslova "sežrali" ☺☺☺, pa pa Martina ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tieto linecké máme najradšej. Tiež sa do pečenia pustíme v sobotu.
    Pa

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jeee..Tvoje pečeníčko je tak krásne a maš aj stredný malý zvonček, ten sa mi páči najviac :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Andrejko, "linecké" je mé nejoblíbenější, já se na pečení chystám tenhle víkend ...............pa, pa Marki

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za návštevu blogu a za Váš komentár.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...