Užívam si tento čas, keď ich je dostatok. Len vybehnem do záhradky a odtrhnem si malinké červené guľaté alebo žlté hruštičky. Sú krásne a ozdobia každý šalát či jedlo.
Mám ich rada napríklad len tak s mozzarellou...
... alebo špagety so zeleným pestom, mozzarellou, cherry paradajkami a bazalkou. Výborná rýchla večera.
Pekný deň
Andrea
Čerstvé slnkom vyhriate rajčinky sú najlepšie, šalát s mozzarelou máme s mužom tiež radi. V lete je talianska kuchyňa snáď najlepšia :)
OdpovedaťOdstrániťMozzarella a rajčátka kouzelná to kombinace :)
OdpovedaťOdstrániťAndrejka leto je krásne v tej jednoduchosti jedla a čistých chutí:-)Krásne si to užívaš .Prajem krásny zbytok leta.
OdpovedaťOdstrániťAndrejko, já se s nimi přímo láduju! Teď jsou tak dobré!
OdpovedaťOdstrániťMoc tě zdravím, Helena
hmmm yumiiii a opäť fotky žiariace farbami a zaliate slnkom ,tak, ako tie rajčinky :D E.
OdpovedaťOdstrániťAndrejko, tak to je moje ... rajčata, mozzarela, bazalka, mňam!
OdpovedaťOdstrániťKrásný večer ... Věra
I já mám ráda podobné dobrůtky.
OdpovedaťOdstrániťV Provence jedeme na stejném menu :-) Není nic lepšího než čerstvá zelenina a ovoce z vlastní zahrádky. U nás k tomu nesmí chybět sklenka chlazeného růžového ;-)
OdpovedaťOdstrániťUžij si zbytek léta !!
Andrejka, leto bez voňavých paradajok si neviem ani predstaviť a jem ich ako jablká.
OdpovedaťOdstrániťKrásne fotky.
Pa Jana
Andrejka.....hlásim sa k milovníkom paradajok a špeciálne cherry...
OdpovedaťOdstrániťpresne toto jem skoro každý deň :D:D:D
OdpovedaťOdstrániťNo ňami, tak zrovna včera jsme si synem dali rajčátka s mozarelkou, černými olivami, bazalkou z balkonové zahrádky a olivovým olejem. Krucajs, to byla dobrota!!! Krásný víkend, L.
OdpovedaťOdstrániť