Na jar nám v záhradkách nádherne rozkvitajú rôzne kvietky a v lete zasa dozrieva ovocie a zelenina. Dnes to budú ríbezle. Krásne červené s typicky sviežou kyselkavou chuťou. Kedysi sme ich mali doma veľmi veľa a ocino robil ríbezľové víno.
Tieto som dostala od krstnej a bola z nich výborná bublanina.
Najprv umyť a odstopkovať...
... a tu už sa nádherne ponárajú do jemného bublaninového cesta...
... o 30 minút už servírujeme.
Pekný deň
Andrea
Andrejko, takhle naservírovaná bublanina vypadá úžasně. Určitě byla i moc dobrá. Hezký den Anny
OdpovedaťOdstrániťNuž na fotkách vyzerajú lákavo, ale ja ríbezle pre ich kyslú chuť nemusím :-) Tiež sme ich kedysi mali plnú záhradu - biele, červené aj čierne - na džem (ten mám rada) a víno ... ale to oberanie nemalo konca a ako dieťa som mala k tejto činnosti veľkú nechuť :-)
OdpovedaťOdstrániťPa
Andrejko, krásné fotky ... Bublanina je dobrůtka.
OdpovedaťOdstrániťHezký nový týden ... Věra
Ahojky Andrejko...
OdpovedaťOdstrániťjá mám zase ráda kynutý koláč hustě posypaný rybízem a žmolenkou.
Ale i tvoje bublanina vypadá skvostně.
Pa pa Martina ♥
krásně naservírované a moc hezky vyfocené.asi chutná náramě :))) mňammmm
OdpovedaťOdstrániťKrásne!!! Ty môžeš nafotiť hocičo a vždy máš fotky ako profík. Ako to robíš?
OdpovedaťOdstrániťInak ten koláčik vyzerá lákavo:)
m.
presne ,ako píše monička geniálne fotky ako vždy úplne mi srdce plesá, keby sa m aspoň jedna takto vydarila ,ako z magazínu o pečení !!! E.
OdpovedaťOdstrániťReve me he dedicado a mirar tu blog y me ha encantafo , linda tu casa
OdpovedaťOdstrániťCariños
Angelica