štvrtok 17. decembra 2015

Kožušinové krásky

Jednoduché, ale podľa mňa veľmi efektné - vence z umelej kožušiny. Včera som si kúpila umelú kožušinu bielu a čiernu s jasným zámerom. Vyrobím si kožušinové vence. Na hotový veniec už netreba žiadne ozdoby, pretože on sám je ozdobou. Stačí len saténová stuha a zavesiť tam, kam sa nám páči. 
Opäť sme raz zachraňovali. Tentokrát toto malé čiernobiele mačiatko, ktoré sa udomácnilo na našej terase. Bolo však veľmi choré, tak som s ním išla na veterinu. Diagnóza znela zápaľ pľúc. Bez našej pomoci by neprežilo. Už je tomu asi mesiac a ešte sa stále doliečujeme. Stal sa z nej manželov miláčik, lebo ako jediná z našich mačiek sa k nemu veľmi rada túli. 
Pekný deň
Andrea


www.revedevivre.sk

www.revedevivre.cz

15 komentárov:

  1. Andrejka, vence sú nádherné...mne by taká posledná fotka neprešla... :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krasne venceky, uplne super napad. prave vcera som rozmyslala na guliach z kozusiny. Minuly rok som si rozparala kozuch z lisky a usila dcere golier a brmbolec na ciapku a jeden ostal pre nasho Rudka. A ten brmbolec z lisky lezal na zemi a som si povedala ze by to bolo zaujimave. (Hoci farba nesedi) Na vencek som ani nepomyslala. Aspon vencek nezvadne a na buduci rok bude. Krasne fotky ako vzdy, posledna najkrajsia. Maciatko vedelo kde ma ist, a je cierno-biele:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Andrejko, navážu na konec Janina komentáře - mně také ne :-) A musím moc pochválit krásné a velmi efektní věnce. Krásný den A.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som len tŕpla, že sú to nie mačacie chvostíky :o(
    Fakt efektné !Kožušina tiež môže byť ako sviatočná dekorácia.
    A ja mám tiež muža najčastejšie v tejto polohe v obývačke :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vyborny napad, jen jeste vedet, kam na tu kozesinu zajit:-). Opravdu originalni. Kocicka krasna, dokonce ladi s novou dekoraci a celym interierem:-). Hezky vecer. Marcela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U nás v meste ju mali v obchode s látkami v metráži. Je síce trochu drahšia 1 m za 38 EUR, ale nie je treba tak veľa a výsledok stojí za to. Andrea

      Odstrániť
    2. Dekuji za tip, urcite i tady by se nekde sehnat dala, treba se mi postesti, opravdu pekne. Diky. M.

      Odstrániť
  6. Aďka, krásne a honosné :) ... vo farbách nového mačiatka. U nás to býva často tak ako na poslednej fotke:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To by ma nenapadlo vyrobiť veniec z kožušiny. Sú veľmi elegantné. Cicuške prajem skoré uzdravenie :) Som sa pousmiala keď som ju videla na fotke, lebo farebne ladí s tvojím interiérom :)
    Krásne Vianoce ti prajem!!
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásny nápad Andrejka a ešte krajší venček. A s tym mačiatkom mi niečo pripomína :-) aj u nas sa už tradične zachraňujú mačiatka, je to veľmi mile že maš srdce na spravnom mieste. Prajem pekne dni.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Prekrásne sú tie venčeky Andrejka! :) A tá posledná fotka - to je proste topka! :)))) Krásne sviatky plné lásky prajem
    Lucia

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Andreo, opravdu moc hezke! Hlavne ten bily! A kote je uzasne! Mej hezky den, Katerina

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásné kožešinkové věnce... A koŤátko je kouzelné! Hezké předvánoční dny přeje Maru

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Andrejko, ta poslední fotka mluví za vše :o) Nesmím ale zapomenout pochválit ty nádherné věnce a velmi elegantního pomocníka do kuchyně.
    Měj hezkou sobotu, Helena

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za návštevu blogu a za Váš komentár.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...