utorok 23. apríla 2013

Modrice

Tvorivé obdobie nie a nie prísť. Aspoň sa teším z toho ako všetko začína krásne rozkvitať. Každý deň viac a viac. Dnes Vám opäť ukážem nové rozkvitnuté prírastky. Moje obľúbené modrice. Mám tri veľké trsy a rastú v susedstve spolu s bielymi hyacintami a ružovými prvosienkami.
Každý rok si z nich pár odtrhnem do vázičky. 
Dnes som ich spojila s jednou tiež modrou kráskou. Je to staručká šálka z porcelánu tenkého ako list papiera. Bohužiaľ je bez pôvodného tanierika . Ale je nádherná.
 Pekný deň
Andrea

21 komentárov:

  1. Andrejko moc krásné fotografie!A ten hrníček je senzační.Moc zdravím a přeji krásný týden Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Andrej,to se mas,ze mas tak uzasne modrence na zahrade,ja jich mam zatim mene,ale zakoupila jsem si tri bile do truhliku z prouti.A opet proste musim pochvalit fotecky,jsou tak jednoduche a nadherne,zadna preplacanost,krasa.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Páčia sa mi "kúsky" zo záhradky, modrinec som si zasadila ešte v zime doma do kvetináča z cibuliek, ale urodili sa mi iba lístky a vyzeralo to ako pažítka, tak som ich zasadila do záhrady. Šálka je prenádherná, veď vieš, že ja som veľký milovník modrobielej :) Krásny deň. Renata

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj Andrejko...
    modřence mám také ráda, koupila jsem letos dvě nové rostlinky. Zatím je mám v květináči, ale hned jak odkvetou, půjdou do země na zahrádku.
    Dneska jsem trošku pracovala na zahrádce, je krásně!
    Užívej si jarní dny, pa Martina ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Andrejka, krásny poklad a modrice tiež milujem, len u nás ešte nekvitnú.
    Emily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Emily, musíš to brať z tej pozitívnej stránky, keď u nás už nebudú, ty sa budeš tešiť zo svojich. Andrea

      Odstrániť
  6. Andrejko, i já modřence miluji! A ten hrneček, to je nádhera!
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Andrejko fotíš nádherné fotky, hrnček je suprový a modrice jedna báseň. Pozdravujem, Mery

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Andrejko, moc krásné ....
    Hezký večer ... Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Andrejka, je to radosť sledovať ako všetko krásne rozkvitá a tento rok aj mne pribudli biele modrice. Závidím Tvojej mamine velikánske stromy v záhrade, pod ktorými v lete nachádza príjemný chládok. Šálka je unikátny kúsok a keby som ju vlastnila vôbec by mi nevadilo, že nemá tanierik.
    Pa Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Andrejka kvietky su krasne a ta porcelanova salka tiez :) Nellie

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Andrejko, nevím co myslíš tvořivou náladou, ale i tvé fotky jsou tvoření:-).Dobře víme obě, že udělat krásnou fotku, zabere hodně času:-) A máš je krásné, jako vždy:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Andrejko, nic se netrap, že nemáš momentálně tvořivo... taky to mívám, teď mám rozdělaný jeden dlouhodobější projekt, hurá za něj, protože mám vygumováno... a to musím dodělat návod do Inspiruj se!, ale mám v hlavě nula... šálek je krásný, opravdu překrásná práce! S modřenci mu to moc sluší... krásný den,L.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Leni, tiež háčkujem deku, to je tak na dlhšie. Začínam pracovať na kredenci, ktorý som dostala od kamaráta a je po jeho babičke - takže takisto na dlho. Ale nenapadá ma nič také rýchle a šmrncovné. Andrea

      Odstrániť
  13. Andrejko krásné modřence -- včera jsem koukala u sebe na zahrádce že už se pomalu kvítka také derou za sluníčkem a budou mě brzy kvést :o) Martina

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Andrejko, kvete ti to nádherně .... Marki

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za návštevu blogu a za Váš komentár.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...