streda 11. apríla 2012

Staro-nové stoličky

Opäť musím pochváliť Miška, pretože mi znovu spravil veľkú radosť a opravil mi stoličky. Na fotkách ste ich už možno videli, ale len okrajovo (vtedy ešte neboli opravené). Stoličky mám asi 15 rokov.  Keď sme sa pred 11 rokmi nasťahovali do malého bytu, nemohla som ich použiť kvôli priestoru, tak boli odložené v pivnici. Časom sa však celé rozsušili a nejaké tie opierky boli zlomené. Teraz je už všetko v poriadku, sú opravené, majú nový náter a v dome majú svoje miesto. Jedálenský stôl ešte nemám, tento mám zapožičaný od maminy, ale aj na tom sa už pracuje.

Dnes ráno som nakukla aj do kvetinárstva a kúpila si tento krásny biely Lisianthus. Mali posledné dva kusy, tak som ich nastrihala na kratšie časti a pridala k nim pár vetvičiek vrby, ktoré zostali od Veľkej noci.

 
Pekný deň 
Andrea

12 komentárov:

  1. Ahoj Andrejka, niekedy sa oplatí renovovať staršie kusy nábytku, vydržia dlhšie, ako tie nové z drevotriesky. Tá biela je úžasná.
    Krásny slniečkový deň.
    Emily

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aďka, čo fotka to skvost, tie stoličky to sú poklady. A Miška treba vyvážiť zlatom, veľmi je šikovný. Pekný deň. Renata

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherné kytičky. Miluji bílou barvu.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherné stoličky! Jednu takú si opatrujem v garáži - budúcej pracovni a nedám na ňu dopustiť. Je jedinou, ktorú mi chlapi bez kúska nostalgie nepopílili:(
    Tvoje sú prekrásne biele drahokamy!
    A pozdrav pre šikovného Miška:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. úžasné poklady,staré židle miluju,mají své kouzlo.Krásný večer

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Sú perfektné ! Vydarená renovácia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Renovace se vydařila moc hezké :o) a květinová výzdoba krása :o) Martina

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Andrejko, já nějak nestíhám, ale moc se mi líbí zrenovované židličky, máš kouzelné pracovní místo a hezky jsme si při pohledu na tu stříbrnou hrušku zavzpomínala na dětství, měla ji moje teta.
    Měj se moc hezky, pa Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Židličky jsou překrásné,také chválím!U tebe platí pravidlo,že v jednoduchosti je krása-vše máš vždy tak krásné,čisté a dokonalé,mám se od tebe co učit!Michaela

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Moc pěkný ,všechno včetně té kytky. Měj se. Slávka

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Andrejka, pozdravuj majstra Miška, odviedol krásnu prácu. Je dobre mať v rodine takého šikovného človiečika. Kvetinky sú prenádherné.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. máš skvelý vkus, krásne stoličky aj kvetinová dekorácia :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za návštevu blogu a za Váš komentár.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...