pondelok 4. mája 2015

Bavlnené uteráčiky

Na PINTERESTE mám odložených pár fotografií pletených bavlnených uteráčikov s krásnymi vzormi už dlhšiu dobu. K ich realizácii ma nakopla až Janka, keď som na jej blogu videla jej úžasné výtvory. Zbytky bavlnených priadzí sa doma vždy nájdu, tak som si dva uteráčiky do kúpeľne uplietla.
Na jednom je vypletená VÁŽKA a na druhom ako inak HVIEZDA
Vzory sú jemné a nenápadné presne tak, ako som to chcela.
Pekný deň a ďakujem za návštevu.
Andrea

16 komentárov:

  1. Andrejko, píšeš utěráčiky, ale já tedy vidím celkem parádní utěráky :o) Jsou opravdu moc krásné! Taky mám chuť popadnout jehlice. To asi není bavlna, nebo ano?
    Pěkný večer, Pa Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Andrejko..jsou opravdu nádherné.
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Su perfektne Andrejka! Tiez ma inpirovala Janka a teraz aj tvoja vazka. Skoda, ze mam momentalne casu pomenej... snad cez letne prazdniny :-) Alexandra

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Andrejka Ty na co sáhneš je úžasné! Krásné ručníky jsi upletla, jsi šikovná!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádherne uteráčiky a ich krásu zmocnili aj Tvoje profesionálne fotky. Pekný deň prajem.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Andrea sú krásne to že si to urobila tou istou priadzou len iným vzorom a mi strašne páči ,sú prekrásne neviem pliesť ale aj háčik by my asi na toto stačil .. a tiež spracuvam ani nie zbytok al e dar 1 kg poriadne starej pravej vlny :DD tak verím že tiež niečo čoskoro pridám :DDpekný deň e.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Uteráčiky sú úžasné.Dobrý nápad.Môžem vedieť aký majú rozmer?Iveta,už asi rok chodím k Tebe na inšpiráciu.Prajem ešte veľa podobných nápadov.Iveta

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Anrejka sú pekné, škoda ich používať na utieranie, alebo sú na okrasu? Nemám skúsenosti z bavlnenou priadzou (ako by som mohla, veď nepletiem), tak len preto sa pýtam. Fotky krásne ako vždy. Keď fotíš tak nasvecuješ niečím? Fotíš s bleskom alebo bez.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fotím bez blesku a to buď zvýšim hodnotu ISO alebo upravím čas závierky. Vtedy však používam statív. Fotenie je pre mňa stále veľká neznáma. Urobím množstvo fotiek, ale len pár je použiteľných.
      Uteráčiky som ešte nepoužila, ale sú jemné a mäkkučké. Možno použiť pre návštevy, alebo ako malý cestovný uteráčik. Andrea

      Odstrániť
  9. Fúha, tak to by ma nenapadlo, uštrikovať uteráčiky ... ale Ty vieš vždy milo prekvapiť.

    Silvia

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za návštevu blogu a za Váš komentár.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...