piatok 2. októbra 2015

PartyLite

S jeseňou a kratšími chladnejšími dňami stúpa spotreba sviečok. Je prirodzené, že čím je deň kratší, snažíme sa ho predĺžiť a spríjemniť rôznymi svetielkami a sviečkami. Včera sme si boli spolu s dcérou doplniť zásoby. O firme PartyLite som Vám už písala. Ich sviečky sú nádherné svojou vôňou i vzhľadom. Ja som si vybrala kombináciu čierneho a bieleho súdočka (ako inak) zo série Forbidden Fantasy. Čierny súdoček SEDUCE je kombináciou nádhernej vône černíc, korení, dreva a tabaku. V bielom súdočku FLIRT sa spája vôňa bielych kvetov so šťavnatým ovocím a pižmom. 
Nádherné vône.
Kyticu bielych ruží som dostala od mojej skvelej dcéry. 
Včera ma očarila elektrická aromalampa, ktorá vydáva vôňu bez plameňa. Stačí do vrchnej nádobky vložiť vosk, zapojiť do zásuvky, zapnúť a o chvíľu sa domom šíri nádherná príjemná vôňa. Táto snehová guľa sa rozžiari a vytvára ilúziu padajúcich snehových vločiek. 
Mám rada ich vosky do aromalámp a najviac vôňu ľadového ovocia.

 Prajem Vám pekný deň.
Andrea

7 komentárov:

  1. O PartyLight som u vas na blogu este necitala, asi to bolo predtým, ako som vas blog oslovila. Musim dostudovat, lebo sviecky vyzeraju exkluzivne. Obaly zo skla po dohoreni sviecky aj nejako zaujimavo recyklujete?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Používam ich na čajové sviečky a na ďalšie dekorácie. Andrea

      Odstrániť
  2. Tu vonu citim az sem Andrejka ♥ Alexandra

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Andrejko, svíčky jsou luxusní - a ta vůně musí být nááádherná! Zajímavá je i ta nová aromalampa - hezky vypadají sněhové vločky a navíc krásná vůně, vosky mám také ráda... Pa Maru

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Andrejka ja som tiež ešte nepočula o tejto značke sviečok ale vyzerajú tak krásne jednoducho...musím zistiť kde by sa tu nablízku dali zohnať...pekný večer! D.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taky mám svíčky a vosky od Party Lite a musím říct, že právě vosky vydrží v aromalampách neuvěřitelně dlouho, stejně jako opravdu krásně voní! :) Měj hezký den.

    PS: černým a bílým soudkem jsi mi nasadila brouka do hlavy! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Andrejko, tvoje příprava na období svícení je naprosto dokonalá, krásné kousky!
    Měj hezký večer, Helena

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za návštevu blogu a za Váš komentár.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...