piatok, 12. júna 2015

Jahodová zmrzlina

Keď robím Pavlovu tortu, vždy rozmýšľam čo so žĺtkami. Ak je čas upečiem linecké alebo nanútim manželovi praženicu s pridaným množstvom žĺtkov. Výborný nápad na ich zužitkovanie mala MONIKA. Sezóna jahôd sa u nás pomaly chýli ku koncu, ale ešte stále oberáme. 
Takže, ide sa robiť jahodová zmrzlina. 
Recept písať nebudem, je to veľmi jednoduché a nájdete ho NA KOPEČKU.
Prajem Vám krásny slnečný víkend a ďakujem za návštevu.
Andrea

3 komentáre:

  1. Andrejko,
    tak to musí být dobrota.
    Zmrzlinu tu já můžu.
    Jahody jsem letos ještě neměla ..
    mám vycházku až odpoledne a to na trhu už nemají.

    pěkný víkendík přeji .. Denisa ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mňam, hned bych si nabídla, vypadá úžasně!
    Andrejko, měj hezkou sobotu! Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jé já jsem jahodová i zmrzlinová, dla bych si hned! I ta buchta je úžasná, jsem prostě beznadějně na sladké :-D. Moc lákavé fotky Andrejko! Krásné pondělí a pusu z Čech :-*

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za návštevu blogu a za Váš komentár.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...