streda, 21. augusta 2013

Cherry

Užívam si tento čas, keď ich je dostatok. Len vybehnem do záhradky a odtrhnem si malinké červené guľaté alebo žlté hruštičky. Sú krásne a ozdobia každý šalát či jedlo. 
Mám ich rada napríklad len tak s mozzarellou...
... alebo špagety so zeleným pestom, mozzarellou, cherry paradajkami a bazalkou. Výborná rýchla večera.
Pekný deň
Andrea

12 komentárov:

  1. Čerstvé slnkom vyhriate rajčinky sú najlepšie, šalát s mozzarelou máme s mužom tiež radi. V lete je talianska kuchyňa snáď najlepšia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mozzarella a rajčátka kouzelná to kombinace :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Andrejka leto je krásne v tej jednoduchosti jedla a čistých chutí:-)Krásne si to užívaš .Prajem krásny zbytok leta.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Andrejko, já se s nimi přímo láduju! Teď jsou tak dobré!
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  5. hmmm yumiiii a opäť fotky žiariace farbami a zaliate slnkom ,tak, ako tie rajčinky :D E.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Andrejko, tak to je moje ... rajčata, mozzarela, bazalka, mňam!
    Krásný večer ... Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  7. I já mám ráda podobné dobrůtky.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. V Provence jedeme na stejném menu :-) Není nic lepšího než čerstvá zelenina a ovoce z vlastní zahrádky. U nás k tomu nesmí chybět sklenka chlazeného růžového ;-)
    Užij si zbytek léta !!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Andrejka, leto bez voňavých paradajok si neviem ani predstaviť a jem ich ako jablká.
    Krásne fotky.
    Pa Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Andrejka.....hlásim sa k milovníkom paradajok a špeciálne cherry...

    OdpovedaťOdstrániť
  11. presne toto jem skoro každý deň :D:D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. No ňami, tak zrovna včera jsme si synem dali rajčátka s mozarelkou, černými olivami, bazalkou z balkonové zahrádky a olivovým olejem. Krucajs, to byla dobrota!!! Krásný víkend, L.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za návštevu blogu a za Váš komentár.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...