streda 12. júna 2013

Dlhé 3 mesiace a 21 dní...

... mám pred sebou. Vlastne už len 3 mesiace a 11 dní. Minulú nedeľu ráno nám na takto dlhý čas odletela až za veľkú mláku naša dcéra Sonička . Bude to pre mňa ťažké vydržať, lebo ešte nikdy nebola preč na tak dlho a ešte k tomu tak strašne ďaleko.
 
 Medzičasom u maminy krásne dozreli čerešne. 
Pekný deň
Andrea

20 komentárov:

  1. Andrejko, nebuď smutná, ona se vrátí. Ale jestli chceš, půjčím ti našeho Štěpána. Po týdnu ráda vrátíš:-)) Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Miluji třešinky. A neboj smutná, to zvládnete.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Andrejko...chápu. Naše Terinka je jen na týden v jižních Čechách a denně si několikrát voláme a píšeme. Je mi ale jasné, že jednou se od nás bude muset odpoutat a že my se s tím budeme muset smířit. Tak ti držím palce, aby ti to čekání na návrat rychle uteklo, pa pa Martina ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Teraz sa ti to zdá byť dlho, ale neboj sa. Čas tak rýchlo plynie, že sa ani nenazdáš a budeš mať dcéru doma. Čerešničky vyzerajú lákavo, určite sú aj chrumkavé. Pekný večer ti prajem.
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Andrejka, ten čas tak rýchlo letí, ani sa nenazdáš a budeš ju vítať na letisku. Čerešne sú krásne, ale ja ich nemusím - sú v nich červíky-:)))
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jééé, Andrejko milá, příští týden jedu pro dceru skoro až do "Afriky", kde byla na ročních studiích. Musím se přiznat, že jsem vůbec nestihla udělat to, co jsem si v době její nepřítomností plánovala. Uteklo to jako voda a Ty než se naděješ, bude dcerka zpátky. Taková šikovná holka (po mamince) se ve světě neztratí :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Snáď to nebude také hrozné, v dnešnej dobe to hravo zvládnete, cez mail, skype :)) Uvidíš ubehne to ako voda a Sonička bude opäť doma.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Andrej,nesmutni,nekdy deti za tou velikou louzi dokonce najdou sve druhe stesti,svou drahou polovicku a dokonce tam zustanou,takze toto je proti tomu kratky cas,ale jako maminka dvou deti te plne chapu,me se styska uz po jednom odpoledni,kdyz jsou treba s dedou na vylete,ale to asi i proto,ze jsou tak malinci.Sona je dospela zena a i kdyz pro tebe bude stale tva holcicka,jednou i ona z hnizda odleti,ale to je v poradku.Fotografie tresni jsou neskutecne a ja se na ty nase obri rude na zahrade tak tesim,navnadila jsi mne.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Andrejka, nastala taká doba, že nám deti odchádzajú za prácou. Naša dcéra je už 7 rokov preč, má už svoju rodinu a teraz každú chvíľu čaká prvé bábätko. Často si voláme a takto sa povzbudzujeme.
    Emily

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Veru tak je ako píše Emily. V minulom storočí odchádzali za prácou muži a teraz deti. Moja známa má v zahraničí všetky tri deti. Tak sa Soničke páči. Dúfam, že raz sa to podarí aj mne. Je to môj sen. &Lenka.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ...moc dobře Ti rozumím. Pořád budu vidět, jak naše Kristýnka skočila v bílých šatech ze schodů, dala nám pusu a spěchala na vlak do Prahy, na brigádu. Já stála na schodech a nikdo nic neříkal a já věděla, že letí z domova do života. Ten moment musí přijít, chvíli to bolí, ale jak mi jedna hodná duše zde na blogu napsala : " usilujme o to, aby se ty naše ptáčata co letí do života, vracela domů, do svého hnízda co nejvíce a co nejraději." Věrka

    OdpovedaťOdstrániť
  12. juj...ak je to po prvýkrát....no, bude to ťažké
    ale musí to byť....naozaj
    tak možno tvorenie pomôže...držím prsty

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Asi nič nove nenapíšem, čítam tu že skoro každa z nas to už ma za sebou. Nastala doba
    že nam deti "musia" odchádzať za prácou, inak doslova poniektorí neprežijú. Je smutné a pre matku veľmi bolestivé, ale tak to patrí k životu. Tiež mi bolo a stááále je smutno. A tešíme sa veľmi z chvíľ keď sú doma. A toto čo napísala Carolinna Mia... je skutočne veľmi dôležité " usilujme o to, aby se ty naše ptáčata co letí do života, vracela domů, do svého hnízda co nejvíce a co nejraději." Andrejko pozdravujem ťa a želám si aby si bola čo namenej smutná. Krásne dni prajem.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Andrejko, nebuď smutná, uteče to jako voda a dcerku budeš mít doma! Děti musí pomalu do světa...Máte krásné třešně. U nás letos všechny nahnilé a popraskané. Hezký den! Adriana

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ancrejko,
    chápu tvé pocity, je to tvá jediná dcera , ale už je dospělá a myslím, že zrovna cesta za hranice je tou pravou příležitostí nabrat zkušenosti.
    Uvidíš, že to rychle uteče !

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ahoj Andrejko, já sice ještě nejsem maminka, ale věř, že i dcerám se po svých maminkách stýská :-) Ale opravdu to všechno uteče a navíc, i když nejste spolu, váže vás překrásné pouto, které nikdy nezmizí. Já když teď bývám v Brně, tak mi mamča taky každý den volá a píše a těší se, když jedu na víkend domů :-) Užívej sluníčka, přítomného okamžiku a krásných červených třešní ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  17. ďakujem,že si sa "zobudila", spiaca princezná ... krásna dcéra, krásne fotky šťavnatých červených plodov ...

    S.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Andrejko, nebuď smutná, určitě jí to přeješ a čas tak rychle letí, za chvilku je doma. Dobře vím, co cítíš, když nám Terka poprvé odlétala na 4 měsíce do UK málem mi to utrhlo srdce...A v létě mi zase odletí, na dýl a dál...
    Soničce přeji šťastný návrat a tobě pevné nervy...
    Pa, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  19. ...a tak trošku tým našim deťom závidíme, že? Sonička vypadá na rozujmnú mladú dámu, určitě všetko zvládne a nabudne nové skusenosti, ktoré su k nezaplateniu.
    Čerešne to´je moja závislosť, len ja si musím kúpiť :o) Prajem krásný víkend !

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Andrejko, nebuď smutná, to uteče jako voda a než se naděješ máš Sofinku zpátky nadšenou a plnou dojmů ...pa, pa Marki

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za návštevu blogu a za Váš komentár.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...