streda 14. novembra 2012

Drobné nápady a inovácie

Páčia sa mi  biele keramické domčeky s drobnými okienkami na čajovú sviečku, ktoré som u niektorých z Vás videla. Včera som si spomenula, že aj ja mám od svokry už veľmi dlho jeden kostolík, ktorý nepoužívam pretože bol pomaľovaný zlatým. Včera som ho nastriekala na bielo a na krb pribudla nová dekorácia.
Nie, nezľaknite sa, nepomýlila som si adventné týždne. V pondelok som si  v Bella Rose objednala  na adventný svietnik keramické číslice a včera, keď som hľadala niečo úplne iné, natrafila som na tieto značkovače na rastlinky. Kúpila som si ich na jar na označovanie plánt. Zabudla som na ne a teraz ma napadlo toto. Aby sa Vám na to lepšie pozeralo, dala som do svietnika aspoň šišky.
Pekný deň
Andrea

13 komentárov:

  1. Andrejka,
    ty si dokážeš poradit se vším :-)
    Prostě vezmeš bílou barvu a je to ;-)
    Keramická čísla mám také, i drátkované, ale i tyto kolíčky v jiném tvaru na květináčích, takže teď vím, že je mohu v případě nouze použít i takto.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásný adventní svícen, miluju jednoduché věci
    Jitka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Keramický kostelíček je vánoční klasika, taky máme a hned několik :o) ta čísla u adventních svíček mě dostala, to je prostě super nápad!Pá, L.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No vidis Andrejka,jak zdanlive nehodici se darkyy muzem jednoduse upravit,domecek by byl hrich nevyuzit a ty jsi samozrejme opet rychle vedela jak na to.A tleskam za fantazii s cedulkama.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Andrejka tak to je úžasná dekorácia a ten adventný veniec nemá chybu s tými sviečkami - nie nadarmo sa hovorí, že v jednoduchosti je krása :) Nellie

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Andrejko jsi šikulka-umíš si poradit v kadé chvilce a vždy je z toho velká krása!!!Hezký večer!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Andrejka výborná inovácia s kostolíkom. Porcelánové čísielka z Bella rose už mám tiež v šuflíku, ale táto dekorácia so sviečkami je iná, perfektná - predadventná :-)
    Ľuba

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Andrejko zdravím, moc krásné a vkusné to máte:-)Eva

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Andrejko, náááádhera, moc se mi líbí tvůj adventní svícen ...... Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj Adrejko, zase krásné dekorace. Jinak ty zlaté proužky jdou z porcelánu docela dobře i jemným smirkovým papírem.
    Hezký večer
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jani, ďakujem za radu, zase som o niečo múdrejšia. Andrea

      Odstrániť
  11. Andrejka, práve pre toto sem tak rada chodím - super nápady pod heslem V JEDNODUCHOSTI JE KRÁSA!! Ďakujem, pozitivně jsi mě naladila hned po ránu!!:o))

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Úžasné, skvelý nápad a inšpirácia. Vidím, že kreativite sa tu medze nekladú. Ten svietnik nemá chybu.
    Ľubica

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za návštevu blogu a za Váš komentár.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...