štvrtok 4. októbra 2012

Zamat

Tieto tekvičky som videla už dávnejšie na jednom zahraničnom blogu a včera som na ne natrafila opäť na Pinterest. Keďže mám doma nejaké zbytky tejto nežnej, mäkučkej a luxusnej tkaniny, hneď som sa pustila do práce. Neviem, či je tento postup výroby celkom správny, ale výsledok je podobný.
Včera som od Janky dostala toto ocenenie a musím povedať, že popis prečo?... ma veľmi potešil, pretože si presne pamätám ako mi v prvých komentároch napísala, že sme rovnaká krvná skupina.Je to tak a Jankin blog navštevujem stále a veľmi rada. Všetkým veciam dá krásny zmysel a má to vo svojom "Víkendovom dome" neskutočne krásne.
Viem, že to máš teraz veľmi ťažké, jednak sa vyrovnať so stratou milovaného človeka a prebrala si (samozrejme spolu s manželom, ale i dcérami) zodpovednosť za Leona. A preto obidve tieto symbolické dlane a v nich srdce posielam Vám za to akí ste.

Pekný deň
Andrea


9 komentárov:

  1. Andrejko,jsem rada,ze jsem ti sametove dyne pripomela a ze i ty jsi je videla,jsou totiz jeste krasnejsi nez tytve leskle pred tim a to ze ty byly take nadherne,jeste tak nejakou temnou fialovou a byla by to bomba.Ty by se hodily Mise do jejiho shabby bydlenicka,jsi sikulka.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kati, bohužiaľ iné zásoby farieb som doma nemala a ako som dnes zistila zohnať u nás zamat nie je vôbec jednoduché. Zvyčajne je len čierny. Ale taký baklažánovo fialový, alebo tmavo modrý tie by boli tiež krásne. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jejej,ani me nemluv,ano,takovy lilla nebo levandulovy samet,to by bylo,ale myslim,ze na to,ze to mas ze zbytku,je to opravdova krasa a ja se vzdy trapila s podzimni dekoraci a tohle je ono.

      Odstrániť
  3. Andrejko velká gratulace k ocenění!!!!Nádherné barvičky -jak píše Káťa-hned bych je postavila i k sobě na stůl:-)))Stejné barvy má i Rachel Ashwel!Ty jsi minule psala návod tak já znám malinko jiný a to že se dělají z obdélníku a stahují se jak nahoře tak i dole-chystám se ho zkusit tak uvidíme,třeba je nakonec udělám podle tebe:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Andrejka, gratulujem !

    Moja milá, Tvoje posledné príspevky sú úžasné, moja práca a deti ma dokonale zamestnávajú a nestíham sledovať ako tu pribúdajú príspevky, nie len u Teba, až dnes keď som ostala doma s oboma mojimi drobcami, lebo ich pochytilo boľavé bruško tak som si pri dobrej káve vychunala čítanie príspevkov, kým spinkajú. Okenný rám ma úplne dostal. Tekvičky z predchádzajúceho príspevku sú dokonale farebné ako pre mňa :-) a tieto zamatové mi úplne pohladili dušu, aj hlavne vďa nádherným fotkám.
    Prajem krásne dni. Gabi

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Andrejko moc gratuluju k ocenění a ty tykvičky jsou překrásné :o)a na těch peříčkách přímo andělsky krásné :o) Martina

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Prostě úžasné, Andrejko!
    Gratuluji k ocenění, moc mě dojalo tvé vyznání - za všemi těmi krásnými blogy jsou živí lidé, se smutky, starostmi...viď.
    Moc zdravím, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Andrejko, tvoje dýně jsou takové zvláštní. Ještě jsem je nikde neviděla.Moc krásné.

    Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Andrejko, blahopřeji k ocenění ... Tvé tykvičky jsou parádní, heboučké a neokoukané, fakt se moooc povedly a stopečky z klacíku - paráda! přeji Ti krásné podzimní tvořivé dny, Maru

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za návštevu blogu a za Váš komentár.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...