streda 31. októbra 2012

Granátové jablká

Veľmi rada ich používam ako dekoráciu na stole. Majú krásny tvar a so svojou korunkou na vrchu vyzerajú priam kráľovsky. Ich červené bobuľky sú ozdobou rôznych dezertov.
 Po dlhom čase som vytiahla šijací stroj, poofukovala som z neho prach a ušila pár srdiečok z látky, ktorú mám z minulého roka. Niekedy sa s tým pekne potrápim. Stále mi chýbajú tie pravé krajčírske grify.
 Pekný deň
Andrea

25 komentárov:

  1. Ahoj Andrejka...tak přesně z téhož důvodu mám i já na stole granátová jablíčka. Škoda, že se u nás neprodávají už jen vyloupaná zrníčka, tak bych používala na dezerty často. A mimochodem, srdíčka jsou ♥ perfektní. Pa a krásný zbytek středy, Martina

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, Andrejko! Granáťáčky jsou krásné, nádherné barvy, taky je mám moc ráda! A srdíčka se Ti moc povedla, taky budu muset "ofúkať prach" a něco spíchnout! Pá, L.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Andrejko,
    na výsledku- srdíčkách, to vůbec není vidět, jsou krásná :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Andrejko krásná granátová dekorace :o) a srdíčka jsou dokonalá :o) Martina

    OdpovedaťOdstrániť
  5. úchvatné srdiečka .. pre mňa naj je ten s anjelikom .. a neboj, tiež sa chystám ich šiť - moja premiéra bude :) .. len keby ten čas bol . Samain

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Andrejko, moc pěkné šití. U nás se na stroj taky práší, nějak jsme si spolu nesedli.:-) Ale tvoje srdíčka jsou překrásná.

    Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tie srdiečka sú naozaj prenádherné :) veľmi sa ti podarili :) a ja granátové jablká skôr zjem ako by som ich mala vystaviť :) a ak by som si ich vystavila stavím sa, že by som aj tak neodolala ja prosto milujem ich chuť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Andrejko, to je nádhera!!!to se kochám takovou krásou!!Krásné fotky:)Pěkný den ti přeji.Romča

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Andrejko jsou náhodou nádherná-moc!!!!A krásné fotečky-umíš nádherně fotit!!!Hezký večer!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Andrejko, krása, ty srdíčka se ti moc povedly ........granátová jablíčka jsou super, jen škoda, že je u nás těžko seženeš ..........Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Andrejko, jablíčka jsou jak z pohádky a srdíčka se ti moc povedla !!
    Hezký večer Martina

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ahoj Andrejko, to je skvělý nápad s těmi granátovými jablíčky!A srdíčka máš roztomilá a pěkně vypracovaná, jsi šikulka!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Andrejko, granátové jablíčko miluji, jen se vždycky děsím, abych něco nepotřísnila :o)
    Srdíčka jsou krásná, řekla bych přímo kouzelná!
    Pa, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Zdravím Andreo, úplně jsem na ně dostala chuť! Krásné dny!

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Andrejka, tie srdiecka su krasne a granatove jablcka mnam, prvykrat som jedla taketo jablcko minuly rok pred vianocam...dufam, ze aj toho roku ich objavim v obchode a bude take fajnove ako to minulorocne :) Pekny vecer, Nellie

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Andrejko, srdíčka se Ti moc povedla! A granátové jablka jsou opravdu velmi dekorativní. Nikdy mě nenapadlo je použít, díky za inspiraci! Hezký den! Adriana

    OdpovedaťOdstrániť
  17. To,ze se se srdickama potrapis na nich vubec nezanecha zadne stopy a i kdyz cervenou krom vanoc moc nemusim,videla jsem zajimave dekorace z techto zrnickovych jablicek a myslim,ze nejkrasnejsi jsou jen tak v mise treba s vetvickou modrinu nebo s mechem.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Andrejko, srdíčka máš nádherná! A granátová jablka vypadají opravdu moc dobře, máš pravdu s tou korunkou. Zrovna mám dvě na míse v kuchyni a myslím, že večer aspoň jedno zbaštím, úplně mě na ně přišla chuť, jak je u tebe vidím krásně nafocené:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Ja neviem čo skôr obdivovať ... Andrejka Ty si šikula, srdiečka su super ...

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Andrejko,srdíčka jsou úžasný a granátové jablíčko,no hned bych si jedno snědla.Jsi šikulka.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Ta srdíčka jsou úžasná, nádherná, kouzelná. Granátová jablka u nás neseženu.

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Granátové jablká sú zaujímavé ako farbou, tak štruktúrou, aj chuťou. Srdiečka sa ti pekne vydarili, chválim :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Granátová jablíčka vypadají pěkně, mají pěkný tvar i barvu. :-) V nějakém časopise jsem je ve vánočním čase viděla přetřené zlatou barvou, ale né úplně, tak, aby trochu prosvítala i jejich červená barva a vypadalo to kouzelně. :-) Použili to jako dekoraci na štědrovečerní tabuli, přesně jako i Ty si s nimi zdobíš stůl. :-)
    Granátová jablka jsou i moc chutná, mám je ráda, jen toho nepořádku, co člověk nadělá, než se jablko oloupe a zrníčka vyloupnou... :-D To pak máme v kuchyni všude vymalováno na červeno :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Piękne serduszka! Podoba mi się materiał w różyczki:) Pozdrawiam e

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Jéé :) jste moc šikovná! překrásné! :) srdíčko s andělíčkem, přesně z takové látky mám polštářek od nejelpší kamarádky :))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za návštevu blogu a za Váš komentár.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...