utorok 3. júla 2012

Spálňa

To, čo ste videli doteraz po častiach som sa snažila dať dokopy, aby vznikla spálňa, v ktorej sa budeme cítiť dobre. Z našej pôvodnej spálne zostala iba posteľ a prehoz. Čelo postele sme vyrobili nové z kusa dosky, molitanu a látky.


Nakoniec aj luster po rodičoch prešiel zmenou a zo zlatej sa stala čierna. Myslím, že mu to prospelo.

 

Trvalo to dlhšie, ale dočkala som sa a mám z toho veľkú radosť.

Pekný deň
Andrea

12 komentárov:

  1. Ahoj Aďka, skladám ti veľkú poklonu za spálňu. Krásna, elegantná, zariadená so šarmom. Všetko je harmonické a vyvážené. Kombinácia biela, čierna a šedá je klasika. A najviac ma zaujali čierne vankúšiky, tie sú waaaaw. Renata

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zdravím Andrey, no tak to nemá chybu, opravdu parádně vyladěná ložnice, ty černé polštáčky jsou moc pěkný a i ta nástěnka se mi tam moc líbí a taky lustr je pěkně doladěný...no prostě to nemá chybu! Tak ať se vám tam pěkně spí a přeji tedy krásné noci:-) !

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krása, Andrejko! Musí být spokojená!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Andrejka, krááááása .... kombinácia farieb, nábytok, doplnky. Zariadila si ju s citom a určite sa v nej budete veľmi dobre cítiť.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je to krása, ... čo dokážu šikovné ruky, chuť a cit pre detail!!!
    J.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásna !
    Čisté línie , jednoduchosť . Dobrú energiu cítiť aj z fotiek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Milá Andrejka...je to opravdu kouzelná ložnička. Proměna se ti moc povedla...úžasné !!!!! Měj krásnou dobrou noc, pa pa Martina

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nádhera! Trpělivost přináší růže, to se jedině potvrdilo. Tak krásné sny :-) A doufám že to není konec renovací, ať máme co číst:-)))))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Dobré odpoledne, protože vaše stránky jsou mi moc sympatické, občas projedu novinky...Moc pěkné...A inspirovala jste mě, mám totiž na domku na vsi po tetě přesně takovou ložnici...je jen v původních barvách, tzn. tmavě hnědé..ale vaše bílá je tak nádherná a nábytek vypadá jako NOVÝ,prostě Inspirace s velkými písmeny....Jen tak dál, ať mám co okoukat...Milky

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Prekrásne zariadený domček! Prosím Vás kde ste kupovala garníže? Ea

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nádherne zariadená spálňa. Toto je pre mňa úplne skvelá inšpirácia. Ja by som totiž rada do našej spálne tiež vniesla trochu života. Chcem tam trochu prestaviť nábytok, vymaľovať a možno aj kúpiť nejaké drobné doplnky. Teraz nedávno som sa napríklad pozerala na také tie lapače snov. To by sa mi v spálni veľmi páčilo.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za návštevu blogu a za Váš komentár.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...