nedeľa, 21. júla 2013

Ríbezle

Na jar nám v záhradkách nádherne rozkvitajú rôzne kvietky a v lete zasa dozrieva ovocie a zelenina. Dnes to budú ríbezle. Krásne červené s typicky sviežou kyselkavou chuťou. Kedysi sme ich mali doma veľmi veľa a ocino robil ríbezľové víno. 
Tieto som dostala od krstnej a bola z nich výborná bublanina. 
Najprv umyť a odstopkovať...
... a tu už sa nádherne ponárajú do jemného bublaninového cesta...
... o 30 minút už servírujeme. 

Pekný deň
Andrea

8 komentárov:

  1. Andrejko, takhle naservírovaná bublanina vypadá úžasně. Určitě byla i moc dobrá. Hezký den Anny

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nuž na fotkách vyzerajú lákavo, ale ja ríbezle pre ich kyslú chuť nemusím :-) Tiež sme ich kedysi mali plnú záhradu - biele, červené aj čierne - na džem (ten mám rada) a víno ... ale to oberanie nemalo konca a ako dieťa som mala k tejto činnosti veľkú nechuť :-)
    Pa

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Andrejko, krásné fotky ... Bublanina je dobrůtka.
    Hezký nový týden ... Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahojky Andrejko...
    já mám zase ráda kynutý koláč hustě posypaný rybízem a žmolenkou.
    Ale i tvoje bublanina vypadá skvostně.
    Pa pa Martina ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásně naservírované a moc hezky vyfocené.asi chutná náramě :))) mňammmm

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne!!! Ty môžeš nafotiť hocičo a vždy máš fotky ako profík. Ako to robíš?
    Inak ten koláčik vyzerá lákavo:)
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. presne ,ako píše monička geniálne fotky ako vždy úplne mi srdce plesá, keby sa m aspoň jedna takto vydarila ,ako z magazínu o pečení !!! E.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Reve me he dedicado a mirar tu blog y me ha encantafo , linda tu casa
    Cariños
    Angelica

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za návštevu blogu a za Váš komentár.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...